8.2.2015

Sarah-tytölle farkkulaukku

Ompelin tyttären kaverille synttärilahjaksi farkkulaukun samalla kaavalla kuin edellisenkin (katso täältä).  Minusta tästä tuli ihan kiva, laitoin vähän helmiäkin koristeeksi. Toivottavasti sankarikin on mielissään.


 Tuossa vilahtikin aijemmin esittelemäni harmaa mekko kukkasineen (katso täältä). Olimme eilen lastenteatterissa ja mekko sopi oikein hyvin tilaisuuteen. Mekko on ilmeisen mukava päällä ja onnistuin houkuttelemaan tyttären jopa pariin kuvaankin!! Suunnitelmissa on toinen samanlainen (mekko!) ruudullisesta jacquard kankaasta, katsotaan koska ehdin....

Äiti, onko nää aitoja timantteja?  :-)

 Onko jo todella sunnuntai? Onneksi on kokonainen viikko lomaa edessä ja tämä iltakin ihan luksusta kun saan olla ihan yksin vaihteeksi. Mies ja tytär lähtivät anoppilaan. Minä jäin kotiin nauttimaan. Mitähän sitä oikein tekisi? ;-)

2 kommenttia:

 1. Hieno kassi, ihanan "rennolla otteella" olet tikannut tuon nimen kassiin, tykkään kovasti! Arvaapa, olen tuosta samasta maatuskakankaasta (pohjaväri vain eri) ommellut pienimmälle tytölle mekon :) Toivottavasti minun lähettämä posti tulee lomaviikolla perille :) Ihanaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postia tuli tänään! Oikein mieleinen! Ja kiitos myös kortista!
   Ai, kutsutaankos sitä maatuskakankaaksi! :-) Kuitista vain sen nimen (jacquard) nappasin, mutta hyvä että suomenkielinen vastine on nyt tiedossa. Toivottavasti esittelet mekon blogissasi! Lisää mekkopostauksia (tai ainakin yksi) täältäkin tulossa.

   Poista