31.1.2015

Ilahduta bloggaajakaveria! Ja esittelyssä VÄRIKÄS t-paita
Pari päivää sitten Helmoja ja Hepeneitä-blogin Krista haastoi minut tähän 'Ilahduta Bloggaajakaveria' - haasteeseen. Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista.  

Kiitos Kristalle haasteesta ja muutenkin kiitokset kun olet kommentoinut postauksiani ja toiminut monella tapaa inspiraationlähteenäni!

Koska olen kovin untuvainen täällä blogimaailmassa (ja muutenkin introvertti), on hieman vaikea lähestyä haasteella muita bloggaajia (jotka eivät välttämättä ole koskaan kuulleetkaan blogistani). Siitä huolimatta päätin nyt tämän haasteen ottaa vastaan (teki minut niin iloiseksi!) ja lähettää sen eteenpäin kahdelle kanssabloggaajalle! Onhan haasteen vastaanottaminen kuitenkin ihan vapaaehtoista! :-) Molemmat bloggaajat blogeineen löytyvät lukulistaltani:

1. Emmi Hippu-blogista. Blogista löytyy kivoja tutoriaaleja ja muutenkin insipiroivia postauksia

2. Paula-Maija Bocca buona-blogista. Monipuolinen blogi, josta löytyy ideoita niin ompeluun kuin ruoanlaittoonkin

Haasteen säännöt:

"Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia."

Toivottavasti lähdette mukaan!Tähän loppuun pieni postaus pienestä ompeluksesta! Viime viikonloppuna Suomessa ollessani sain käsiini Ottobreen ensimmäisen 2015 numeron, ja heti pääsivät Eurokankaasta ostetut kankaat  leikeltäviksi. Tänään onnistuin jopa ottamaan muutaman kuvankin pienen mallin päällä. Paidan etu- ja takakappaleet ovat puuvillatrikoota ja 2/3 hihat ohutta viskoositrikoota. Hihoihin olisi pitänyt ommella rypytysnauha, mutta tämä työvaihe ei osunut silmään ompelua aloittaessani  ja ohjeita lukiessani, enkä sitten jaksanut purkailla saumoja vain rypytysten tähden. Joten hihat ovat ja pysyvät ilman rypytystä. Talvipaitoihin ei kyllä oikein tuo venekaula-aukkokaan sovi (vaikka muuten sopiikin tämän paidan malliin), aluspaitahan se sieltä kurkistelee... 
Tekeillä on myös mekko samoilla kankailla, siitä lisää seuraavassa postauksessa!
Olen hieman ylpeä, että sain ostetuksi jotakin näinkin värillistä ja kuviollista kangasta lapsen vaatteisiin! Pirpanalle sopii kyllä ehdottomasti kirkkaatkin värit, äiti vain on niin omaan harmauteensa ja mustaan karderooppiinsa jämähtänyt...

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Vasta lauantai, hyvin ehtii vielä ommellakin! Tosin ensin saunaan! :-)

1 kommentti:

  1. Mukavaa kun otit haasteen vastaan! Laitapa minulle osoitetietosi (helmojahepeneita@gmail.com) niin pääsen lähettämään sinulle jotakin yllätystä ;).Paitahan näyttää mainiolta ilman kuminauhojakin ja sopii hyvin monien eriväristen alaosien kanssa! Kiitos muuten kauniista sanoistasi <3 Täytyy käydäkin kurkistamassa tuo jälkimmäinen blogi, se on minulle vieras!

    VastaaPoista