24.8.2015

Digikaruselli tunikaan

No pitihän minunkin kokeilla, digiprinttiä nimittäin.

En ole tästä digikangas-evoluutiosta edelleenkään kovin innostunut, mutta tämä printti nimeltä Karuselli osui silmääni ollessani ihan vaan perjantaikatselukierroksella Stof & Stil - liikkeessä Roskildessa. Päästyäni kierroksen loppuun, en saanut printtiä mielestäni ja minun olikin ihan pakko ostaa palanen  - palanen vain koska nämä printithän ovatkin aika tyyriitä, en arvannutkaan!

Ostoskärryyn eksyi myös Fiskarsin kangasleikkaaja (semmoinen rullaava siis), erinäisiä ompelutarvikkeita (varmuuden vuoksi) - sekä tietenkin tuo korallinen isoli tunikan hihoihin. Niin, ja vielä ongin löytökorista puolitoistametriä luomujoustojerseytä lapsen (tulevaan) yöpaitaan - metritavarana se olisi maksanut kolmanneksen enemmän!

Kaavaksi löytyi ihanan helppo perustunika Alt om Håndarbejen uusimmasta lehdestä (9/2015).
Malli on lehdessäkin esitelty näin, että siis etu -ja takaosa ovat digiä, ja hihat yksiväriset.
Tämä digiprintti on mielestäni ihanan hempeää ja unelmallista, ja värit sopivat tytöllemme hyvin, vaikkei nyt vielä ehdittykään kokeilemaan.

Flunssaiset terveiset Tanskanmaalta!
t. Maija


4 kommenttia:

 1. Onpa todella ihana printtikangas. Ihanan pehmeät sävyt kankaassa. Sievä tunika:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli. Tänään pääsi tämä tunika vihdoin käyttöönkin. Ihanasti, kuten arvasinkin, nuo printin värit sopivat pikkuiselle.

   Poista
 2. Minäkin tykkään sävyistä kovasti, olen aina tuollaisen hieman persikan ystävä :). Toivottavasti olo helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käyttää loppupalat vielä ehka peplumiin tai paitikseen. Molemmat kankaat tuntuvat tosi mukavilta!
   Harvoin kyllä sairastelen, ja yleensä teen kotoa käsin töitä silloinkin... tällä kertaa annoin itselleni luvan ihan oikeasti potea flunssaa peiton alla. Teki oikeastaan hyvää! :-)

   Poista